Şbt

Okul Basketbol Takımımız Adıyaman´da İl Üçüncüsü Oldu.

Şbt

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Karabük Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa ŞAHİN okulumuzda seminer verdi.

Şbt

Velilerimiz Okuyor Projesi Kitap Okuma Etkinliğinde Dereceye Giren Velilerimiz Ödüllerini Aldı.

Basketbol Takımımızdan Büyük Başarı

Şbt

Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesini 4-3 yenen okulumuz futsal takımı Kahta Mustafa Yardımcı Anadolu Lisesini de 5-0 yenmiştir. Okul takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Velilerimiz Okuyor Projesi Kitap Okuma Etkinliği Sınavı Yapıldı.

Ara

ADER tarafından yapılan kitap yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz yapılan törenle ödüllerini aldı.

Ara

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK VELİ TOPLANTISINI YAPTIK.

Ara

Halep´te yaşanan vahşete maruz kardeşlerimizin temel ihtiyaçlarını gidermek için kermes düzenledik.

Gurur Tablomuz

Kas

Safvan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle şehit öğretmenlerimiz için mevlid okuduk.

Okulumuz Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimi 08/11/2016 tarihinde yapıldı

Kas

15 Temmuz Birlik ve Beraberlik Turnuvası şampiyonu 11/F sınıfı oldu.

Kas

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Okul Müdür Yardımclığı yapan Ramazan İŞBAR ve Abuze KARAKAYA´ya teşekkür plaketi verildi.

Kas

Okulumuzda 9. sınıfların kolay uyum sağlaması amacıyla 15 temmuz birllik ve beraberlik futbol turnuvası başladı.