Etiket Sonuçları: Safvan Aihl

May

Safvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınıflar arası futbol turnuvası 2 hafta süren bir coşkuyla okulumuzun futbol sahasında gerçekleşmiştir

May

Mrt

4 Mart 2022 günü okulumuz öğrencilerine, deprem ve yangın tatbikat yaptırıldı. Sivil savunma bilincinin oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen tatbikat, başarıyla tamamlandı.

Mrt

Okulumuzda Sosyal Medya ve Okur-Yazarlığı Semineri Yapıldı

Şbt

Okullararası Serbest Güreş Şampiyonasında Öğrencimiz Kasım KİNGİR Kilosunda İl Birincisi Olmuştur ve İlimizi bölgede temsil etmeye hak kazanmıştır.

Şbt

Okul Basketbol Takımımız Adıyaman´da İl Üçüncüsü Oldu.

Şbt

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Karabük Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa ŞAHİN okulumuzda seminer verdi.

Şbt

Velilerimiz Okuyor Projesi Kitap Okuma Etkinliğinde Dereceye Giren Velilerimiz Ödüllerini Aldı.

Basketbol Takımımızdan Büyük Başarı

Şbt

Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesini 4-3 yenen okulumuz futsal takımı Kahta Mustafa Yardımcı Anadolu Lisesini de 5-0 yenmiştir. Okul takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Velilerimiz Okuyor Projesi Kitap Okuma Etkinliği Sınavı Yapıldı.