ADIYAMAN / MERKEZ - Safvan Anadolu İmam Hatip Lisesi

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI MUSHAFLARI İNCELEME KURULU ÜYESİ KURRA HAFIZ FATİH OKUMUŞ OKULUMUZDA.

Okul Müdürümüz M.Kadri ÇELİK´in daveti üzerine Diyanaet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Üyesi, aynı zamanda Kurra Hafız ve Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam-Hatibi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilermize Kur´an-ı Kerim ziyafeti çekti.

06/10/2016 tarihinde Okul Müdürümüz M.Kadri ÇELİK´in daveti üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu Üyesi, aynı zamanda Kurra Hafız ve Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam-Hatibi okulumuzu ziyaret ederek öğrencilermize Kur´an-ı Kerim ziyafeti çekti.

Ayrıca Fatih OKUMUŞ hafızımız öğrencilerimize Kur´an-ı Kerim´in güncel hayatımıza yansımaları ve uyglamaları üzerine paylaşımlarda bulunarak öğrencilerimizin Kur´an ışığında bilgilenmelerine ve bilinçlenmelerine katkıda bulundu.

Bizlerde; sayın hocamıza öğrencilerimize bu duygu dolu manevi atmaosferi yaşattığından dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Yayın: 10.10.2016 - Güncelleme: 14.02.2022 09:47 - Görüntülenme: 700