Etiket Sonuçları: safvan

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hazırlamış olduğu geleneksel İmam-Hatip okulları arasında yapılan Mesleki yarışmaların 1. Kategorisi olan Genç Bilaller Ezan okuma yarışmasının İl finaline Safvan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak ev sahipliği yaptık.

Ekm

• 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı veli toplantısı 21.10.2023 cumartesi günü yapıldı.

Ara

YKS' de çıkan konuların yıllara göre soru dağılımlarını inceleyerek teknik olarak hangi konulardan kaç soru geldiğini öğrenebilirsiniz.2018 yılından itibaren çıkan soru dağılımları halen uygulanan YKS(TYT-AYT) sistemine ait sorulardır.2018'den önce çıkan sorular ise eski sınav sistemlerine ait soru ve konu dağılımlarından oluşmaktadır.

Soru sayıları aynı olup hangi konudan kaç soru çıkacağı belli değildir.ÖSYM son yıllarda her sınıf düzeyi ve konularından eşit şekilde soru sormaya başlamıştır.Geçen yıllarda çıkmayan konulara da çalışmak ve konu ayırt etmemek gerekiyor.Ancak her yıl çıkan ve dersin ana konusunu oluşturan kazanımları da iyi kavramak gerekir.YKS soru tiplerini iyi analiz etmeli,çıkmış soruları mutlaka çözmeli ve yeni nesil soru tarzlarını bilinçli çözerek sınavlara hazırlanmalıyız.

May

Safvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınıflar arası futbol turnuvası 2 hafta süren bir coşkuyla okulumuzun futbol sahasında gerçekleşmiştir

May

Mrt

4 Mart 2022 günü okulumuz öğrencilerine, deprem ve yangın tatbikat yaptırıldı. Sivil savunma bilincinin oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen tatbikat, başarıyla tamamlandı.

Mrt

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı

Okulumuzda Sosyal Medya ve Okur-Yazarlığı Semineri Yapıldı

Ekm

MEB 2023 Vizyon Belgesi Açıklandı

Şbt

Okullararası Serbest Güreş Şampiyonasında Öğrencimiz Kasım KİNGİR Kilosunda İl Birincisi Olmuştur ve İlimizi bölgede temsil etmeye hak kazanmıştır.

Şbt

Okul Basketbol Takımımız Adıyaman´da İl Üçüncüsü Oldu.

Şbt

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Karabük Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa ŞAHİN okulumuzda seminer verdi.

Şbt

Velilerimiz Okuyor Projesi Kitap Okuma Etkinliğinde Dereceye Giren Velilerimiz Ödüllerini Aldı.

Basketbol Takımımızdan Büyük Başarı

Şbt

Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesini 4-3 yenen okulumuz futsal takımı Kahta Mustafa Yardımcı Anadolu Lisesini de 5-0 yenmiştir. Okul takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Velilerimiz Okuyor Projesi Kitap Okuma Etkinliği Sınavı Yapıldı.